Beevirol 1L

23,00 lei

TVA inclus

Biostimulator – supliment pentru albine
Ambalaj 1L

Produs certificat și aprobat de către dr. Traian Enache, posesorul brevetului de invenție nr Ro129059 a0.

Descriere

BeeVirol este rezultatul cercetărilor făcute de medicii veterinari care au certificat acest produs printr-un brevet de invenție, testat la peste 30.000 de familii de albine. Produsul are efect antibacterian, fiind singurul produs certificat pentru această utilizare.

Produsul BeeVirol este foarte eficient în lupta împotriva Locii Americane și Europene, oprește dezvoltarea Penibacillus, eliminând stresul pentru albine, crește igiena coloniei, crește vitalitatea și starea clinică a albinelor. Ameliorează până la remisie simptomele clinice ale paraliziilor virale și ale altor viroze ale albinelor.

 

BeeVirol trebuie administrat fără întârziere, ori de câte ori starea generală de sănătate a stupinei nu este cea mai bună, când se constată apariția de malformații ale aripilor la albinele tinere, când apar semne nervoase la albinele culegătoare, paralizia aripilor și instalarea fenomenului de depopulare a familiilor de albine, fără prezența vizibilă a simptomelor specifice vreunei boli, dar și ori de câte ori sursele de hrană sunt reduse.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Beneficii

  • Previne apariția Loccii Americane și Europene prin stoparea bacteriilor din colonii, combate virusul aripilor deformate și virusul puietului în sac;
  • Stimulează ponta mătcii;
  • Crește starea generală de igienă;
  • Crește cu 30-40% producția de miere;
  • Menține ritmul de lucru al albinelor;
  • Elimină bacteriile patogene din mediul stupului și din microbiomul albinelor.

Utilizare

BeeVirol se administrează prin aspersare (pulverizare) pe suprafața ramelor la albine și puiet cu ajutorul unor pompe manuale.
Cantitatea folosită pentru o singură administrare este de 150-250ml pentru o familie de albine. Se recomandă 2-3 administrări de BeeVirol la interval de 3 zile.

Alte detalii

Condiții de păstrare: 0°C și +30°C
Perioada de valabilitate: 24 luni

CONTRAINDICAȚII: BeeVirol nu are nici un fel de contraindicații sau efecte secundare negative asupra albinelor, mătcilor și puietului și nu produce reziduuri în miere, polen, păstură și propolis, permițând obținerea de produse apicole de cea mai înaltă calitate.

 

S-ar putea să-ți placă și…