Despre noi

Pasiunea și dragostea comună pentru albine ne-a adus aici, în magazinul virtual al apicultorilor, unde am reunit produse și unelte revoluționare.

Aici, în STUPUL apicultorilor, lucrăm împreună pentru a găsi cele mai optime soluții în această frumoasă meserie, venind în întampinarea apicultorului cu ultimele tehnologii din piață.

Secretul stă în nutriția albinelor. La fel ca oamenii, albinele au nevoie de o nutriție echilibrată, adaptată fiecărui sezon, cheia pentru o imunitate puternică și longevitate crescută. De aceea, în magazinul nostru online vei găsi o gamă largă de hrană pentru albine de la producătorul român Dulcofruct Bee Nutrition Science.

Apicultura responsabilă este astăzi strâns legată de îmbinarea pasiunii și tehnologiei pentru a ajunge la performanțe și productivitate de top. În magazinul nostru se regăsesc produse care protejează împotriva dăunătorilor, precum și hrană bogată în nutrienții esențiali pentru albine.

Suntem o echipă formată din apicultori, oameni de ștință și antreprenori din domeniul apiculturii, gata să îți oferim consultanță pentru o nutriție echilibrată în funcție de sezon, dar și recomandări pentru a face munca de apicultor mai ușoară si mai plăcută! Un apicultor pasionat este și unul informat și conectat la noutăți.

Intră în lumea noastră Bee Science, o lume mai bună pentru albine și mai simplă pentru apicultori!