Centrifugă Lyson

2.500,00 lei

TVA inclus

Centrifuga miere, 4 casete manuală, diametru 650 mm

Categorie:

Descriere

Centrifuga de miere este destinata pentru centrifugarea mierii din rame. Piesele centrifugii care sunt în contact cu mierea sunt fabricate din oțel inoxidabil rezistent la acizi. Coșul  este format din 4 casete, care permit centrifugarea fără a schimba ramele. Centrifuga dispune de un mecanism de acționare manuală care vă permite să utilizați dispozitivul într-un loc în care nu există acces la electricitate. Extractorul de miere cu 4 casete este destinat apicultorilor de hobby-uri cu stupine mici. Acționarea manuală și casete inversate manual. Centrifuga de miere adaptată pentru munca pe teren. Bazinul din oțel inoxidabil rezistent la acizi 0H18N9, fund conic. Coșul este fabricat din tije rezistente la acizi, echipate cu 4 casete. Caseta este lipită ușor de coș.

În timpul centrifugării, opriți extractorul de miere și inversați manual casetele în cealaltă parte. Acționarea mecanica din oțel negru și acoperit cu pulbere. Oțel, cu roți dințate, cuplu de transfer în axul coșului. Capacul transparent din metaplex protejează utilizatorul împotriva pericolului de contact cu coșul rotativ și împotriva murdăriei. Informații despre dispozitiv.

Diametrul bazinului Ø650 tip de cos: 4 x DADANT, 8 x DADANT1 / 2 (H = 160 mm) acționare – manuală grosimea bazinului / stratului inferior – 0,6 / 0,6 mm, canea – plastic 6/4 „, capac: plexiglas – 3mm, picioarele – vopsite,

balamale – plastic 4 buc dimensiunea ochiurilor de plasă – 20×40 mm înălțimea coșului- 735 mm greutate – 29 kg dimensiuni: lungime 855, lățime 650, înălțime 1040 mm.

Centrifuga de miere pentru auto-asamblare, este trimisa într-o cutie de carton dimensiunile ambalajului: lungimea 650, lățimea 650, înălțimea 820 mm.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg